Odvjetnik

Odvjetnik Hrvoje Miško

Odvjetnik Hrvoje Miško diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, položio je stručni pravosudni ispit i upisan je u Hrvatsku odvjetničku komoru te ima 19 godina iskustva rada u odvjetništvu odnosno ukupno 25 godina radnoga iskustva.

Tijekom studija prava odvjetnik je stjecao dodatna znanja i iskustva u područjima koja mu danas pružaju garanciju uspješnog obavljanja odvjetničke djelatnosti zbog širine uvida koje je pritom stekao. To je obuhvaćalo obrazovanje u područjima poslovnih sistema, prodaje, marketinga, osobnog i profesionalnog razvoja. 

Nekretnine i sve što je s tim povezano oduvijek je bilo područje užeg interesa, a što se i danas odražava kroz užu specijalizaciju profesionalne djelatnosti u tim pravnim područjima.

Ranija pravna iskustva

Tijekom dugogodišnjeg radnog iskustva u odvjetništvu radio je pravne poslove vezane uz trgovačko, ugovorno i radno pravo.

Odvjetnik je stjecao znanja i iskustva naročito na područjima prava na nekretninama, gradnje i u zemljišnoknjižnom pravu.

Upravno pravo i upravni postupci, ovršni postupci i naplata potraživanja, predstečaj, stečaj i likvidacija trgovačkih društava dio su prakse odvjetnika tijekom prijašnjeg rada i danas.

Posebno područje rada i interesa uvijek je bilo obiteljsko i nasljedno pravo, a odvjetnik je stekao iskustva i na području  prekršajnog i kaznenog pravo.

Uvidi dobiveni na drugim pravnim područjima svakako su on velikog značaja pri rješavanju pravnih problema u području uže specijalizacije (nekretnine, obiteljsko, nasljedno pravo) jer rijetko su problemi ograničeni na samo jedno pravno područje.

Budući da je odvjetnik usmjeren na područje svoje specijalizacije, za rješavanje kompleksnih pravnih pitanja koje prelaze okvire takvog užeg pravnog područja, pravna usluga se pruža u suradnji sa kolegama odvjetnicima koji su specijalizirani za takva područja rada. 

Samostalni odvjetnički ured

Nakon otvaranja samostalnog ureda, odvjetnik usmjerava profesionalno djelovanje na uže pravno područje koje obuhvaća:

  • nekretnine i zemljišnoknjižno pravo,
  • obiteljsko pravo
  • nasljedno pravo te
  • trgovačko pravo 

Ugovorno pravo predstavlja osnovu svih pravnih poslova i općenito reguliranja međusobnih odnosa, a odvjetnik na tom području ima bogato iskustvo kao i teorijska i praktična znanja. Možemo garantirati vrhunsku uslugu pri sastavu svih vrsta ugovora i pravnih dokumenata.

Odvjetnik za nekretnine

Posebno područje interesa za odvjetnika predstavljaju nekretnine, gradnja, pravno savjetovanje i sastav ugovora te rješavanje svih pravnih problema s tim u vezi.

“Čovjek koji radi ono što voli i prema čemu osjeća strast nikad nije na poslu”                                                                                                                    – nepoznati autor

 

Članstvo u profesionalnim udrugama:

Strani jezici:

  • engleski
  • njemački
  • slovenski

Odvjetnik za nekretnine

Stručno i osobno usavršavanje

Svoje profesionalne interese usmjerio sam na područje prava na nekretninama, gradnju i zemljišnoknjižno pravo. Pored toga ugovorno pravo za mene uvijek predstavlja posebni izazov jer smatram da ugovori trebaju biti kratki, jasni i pravno sigurni. Područja obiteljskog i nasljednog prava uvijek su isprepletana pitanjima koja su vezana uz nekretnine, a često međusobne odnose treba urediti kvalitenim i odgovarajućim ugovorom. U trgovačkom pravu važno je poslovni odnos precizno definirati pisanim dogovorom, a i tu su česti odnosi vezani uz nekretnine – naročito gradnja, investicije, poslovni projekti i sl.

Kroz svojih 19 godina provedenih u pravosuđu odnosno ukupno 25 godina radnog iskustva, kroz redovno obrazovanje i dodatnu edukaciju u određenim područjima (biznis, poslovni sistemi, prodaja, marketing, osobni razvoj i sl.) stekao sam potrebne uvide koji mi daju samopouzdanje pri pristupu rješavanju svakog pravnog problema s kojim se svakodnevno suočavam u pravnoj praksi, a što mi predstavlja poslovni i osobni izazov. Zato mogu reći da je ovaj posao rješavanje problema, a odvjetnik je rješavač problema.

U životu nitko ne stoji na mjestu – ili idemo naprijed ili stagniramo. Svjestan toga svakodnevno ulažem u svoje obrazovanje, u proučavanje pravne teorije i prakse kao i u stjecanje znanja i vještina na drugim područjima. Zato kao odvjetnik mogu garantirati profesionalni pristup i kvalitetnu uslugu, a što vjerujem mogu potvrditi i svi moji klijenti koji su mi do sada poklonili povjerenje i kojima sam zahvalan što su odabrali mene kao odvjetnika i moj odvjetnički ured te nam povjerili svoju sudbinu – u prave ruke!

Strucno usavrsavanje odvjetnik

Saznajte više klikom na sljedeće linkove:

Tražite kvalitetnu uslugu i individualan pristup?

Područje rada:

Radno vrijeme:

Molimo Vas kontaktirajte nas prije dolaska u ured radi dogovora oko termina.

Online savjetovanje:

Prema dogovoru moguće je održati online savjetovanje. Molimo Vas kontaktirajte nas radi dogovora.

 

ODVJETNIČKI URED MIŠKO ©2024 :: Sva prava pridržana :: DESIGN BY PARADIGMA MEDIA