O nama

Odvjetnički ured

Odvjetnik Hrvoje Miško pri obavljanju svoje profesionalne djelatnosti pruža pravnu pomoć fizičkim i pravnim osobama u ostvarivanju i zaštiti njihovih prava i interesa. 

Odvjetnik za nekretnine

Usmjereni smo na uže pravno područje radi stjecanja specijaliziranih znanja i vještina. Na taj način odvjetnik ima potrebnu stručnost pa s pravom možemo reći da smo odvjetnički ured za nekretnine odnosno odvjetnik za nekretnine u Zagrebu kao i na području Republike Hrvatske.

Obiteljsko, nasljedno i ugovorno pravo

Pružamo pravne usluge i na području  obiteljskog, nasljednog i ugovornog prava jer su ona neizostavno povezana sa nekretninama kroz podjelu bračne imovine, nasljeđivanje ili sklapanje raznih vrsta ugovora.

Trgovačko pravo i naplata potraživanja

Zbog dugogodišnjeg iskustva i stečenih znanja u radu sa trgovačkim društvima pružamo usluge i u trgovačkom pravu.Ovo područje obuhvaća sve pravne radnje od osnivanja trgovačkih društava do pravnog savjetovanja u svim aspektima poslovanja. Ovršno pravo i naplata potraživanja neizostavni su dio ovog pravnog područja.

Upravno pravo i izvlaštenje nekretnina

Upravno pravo i upravni sporovi, a naročito oni povezani sa nekretninama pripadaju u područje naše djelatnosti. Pritom možemo istaknuti bogato iskustvo u postupcima izvlaštenja nekretnina.


Timski rad:

Kroz povezanost sa drugim odvjetnicima, javnim bilježnicima, sudskim tumačima i drugim stručnim osobama na području cijele Hrvatske osigurano je pravovremeno i kvalitetno pružanje pravnih usluga te obavljanje poslova pravnog zastupanja kako u gore navedenim pravnim područjima tako i pri rješavanju drugih pravnih pitanja i problema prema individualnim potrebama svakog klijenta.

Pored odvjetnika u uredu radi odvjetnički vježbenik i administrativna osoba.


Područje stručnosti:

Odvjetnički ured kontinuirano se usavršava na svim pravnim područjima na kojima pruža usluge kroz stalnu edukaciju u okviru Hrvatske odvjetničke komore, ali i na svakodnevnoj razini kroz praćenje sudske prakse i stjecanjem potrebnih znanja za uspješno obavljanje pravne profesije (pravni portali, stručna literatura, stručni članci i dr.).

Pritom bismo istaknuli nekretnine i sve što je s njima povezano (kupoprodaja, gradnja, podjela imovine, ugovori, upis prava vlasništva i dr.) kao područje posebnog interesa, dugogodišnjeg iskustva i znanja na tom pravom području.

 


Mjesto pružanja pravnih usluga (Zagreb – Jarun i područje cijele RH):

Ured zastupa domaće i strane fizičke i pravne osobe na području cijele Republike Hrvatske.

Sjedište ureda je u Zagrebu, na Jarunu.

Područje specijalizacije:
  • Kupoprodaja nekretnina
  • Zemljišnoknjižno pravo
  • Sastav ugovora
  • Pravno savjetovanje

Profesionalan pristup i garancija uspjeha

Saznajte više o našem uredu

Bez obzira kakav problem imate u vezi sa nekretninama, možemo garantirati  profesionalan pristup, individualnu uslugu i maksimalnu predanost pri rješavanju Vašeg pravnog  problema.

Koja su naša iskustva, kako smo organizirani kroz timski rad i zašto je bitna povezanost sa drugim stručnim osobama?

Kojim se granama prava ured bavi i zašto su nekretnine područje naše specijalizacije?

Saznajte više klikom na sljedeće linkove:

Odvjetnik-Zagreb

Tražite kvalitetnu uslugu i individualan pristup?

Područje rada:

Radno vrijeme:

Molimo Vas kontaktirajte nas prije dolaska u ured radi dogovora oko termina.

Online savjetovanje:

Prema dogovoru moguće je održati online savjetovanje. Molimo Vas kontaktirajte nas radi dogovora.

 

ODVJETNIČKI URED MIŠKO ©2024 :: Sva prava pridržana :: DESIGN BY PARADIGMA MEDIA