ODVJETNIK HRVOJE MIŠKO
Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Tijekom dugogodišnjeg radnog iskustva u odvjetništvu radio je pravne poslove vezane uz trgovačko pravo, ugovorno pravo, radno pravo, pravo na nekretninama, upravno pravo, ovršne postupke, predstečaj, stečaj i likvidaciju trgovačkih društava, zatim obiteljsko, nasljedno, prekršajno i kazneno pravo. Nakon otvaranja samostalnog ureda, odvjetnik usmjerava profesionalno djelovanje na uže pravno područje koje obuhvaća pravo na nekretninama, radno, trgovačko i ugovorno pravo.

Članstva u profesionalnim udrugama: Hrvatska odvjetnička komora
Strani jezici: engleski i njemački

O UREDU
Odvjetnički ured Miško pruža pravnu pomoć fizičkim i pravnim osobama u ostvarivanju i zaštiti njihovih prava i interesa.

Pravo na nekretninama, trgovačko, radno i ugovorno pravo – osnovna su pravna područja na koja je usredotočen odvjetnički ured u obavljanju svoje profesionalne djelatnosti.

Kroz povezanost sa drugim odvjetnicima, javnim bilježnicima i sudskim tumačima na području cijele Hrvatske osigurano je pravovremeno i kvalitetno pružanje pravnih usluga te obavljanje poslova pravnog zastupanja kako u gore navedenim pravnim područjima tako i pri rješavanju drugih pravnih pitanja i problema prema individualnim potrebama svakog klijenta.

Ured zastupa domaće i strane fizičke i pravne osobe na području cijele Hrvatske.

Pored odvjetnika u uredu radi dvjetnički vježbenik i administrativna osoba.